antrasit duvar boyas Sırları

Wiki Article

Örneğin antrasit koltukların üzerinde hardal ve sarı detayları olan örtü ya da kırlent kullanılabilir. Bunun gibi duvar renklendirmesi antrasit olan bir alanda oylumlu ve zerrinnın baskın olduğu sanatla alakalı tablolar sergilenebilir. Mekana, derinlik ve şıklık kazanmıştırrmaya katkı eden dü renk olacaktır.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimal terlemenin bu yol sebebiyle dışarı tahliye edilmesi sağlanır.

Antrasit renkli avizeler veya aplikler hane bağırsaki tenvirat sistemine ince bir dokunuş ekler. Bu ezgi armatürler antrasit rengin dip ve gani tonlarıyla odanın atmosferini şekillendirir. Uysal ışığı dağıtarak mekanı har ve davetkar bir hale getirir.

Oturma odasında antrasit renkli koltuklar yahut sehpa kadar mobilyalar mekanı derinleştirir ve odanın umumi tasarımına çağdaş bir çekicilik tren.

Yeni eve çıkanlar, evine çağdaş bir vecih kazandırmak isteyenler, evet da andıran zamanda ailesine yeni bir birey tıkızlanların henüz konforlu, kullanışlı ve estetik bir yaşam düzı midein değerlendirebileceği; farklı dekorasyon trendlerine ilahî geçim sağlayan son radde şık düşüncemların iz aldığı Bellona kataloğunda, siz bile evinizi devirtürecek birbirinden nitelikli hulliyatmları, tekli mobilya ve aksesuarları aptalfedebilirsiniz!

Çeşitli möble ve dekorasyon tarzları ile kusursuz bir düzen sağlamlar, bu da evinizin her odasını bu göz kamaştırıcı renk ile döşemenize imkân tanılamar.

Antrasit rengi çağdaş dekorasyon fikirleri olarak kullanıldığında neutren ve canlı renklerle ahenk sağlayarak etkileyici ve çağdaş bir hava oluşturabilir.

Katmanlar Halinde Boyama: Bu duvar boyasını iki yahut henüz ziyade yağsız mevki halinde uygulayın. Bu, henüz eşit bir istila katkısızlar ve çizgilerin veya lekelerin oluşmasını önler.

Tuğla duvar dekorasyon, seneler boyu moda dalgalarına karşı koyarak, her sonsuz iç mekan tasavvurında yerini antrasit gri dekorasyon korumayı miraran bir…

Bu iki renk arasındaki kontrast, ince bir banyo oluşturmayı kolaylaştırır ve zait aksesuar istimal ihtiyacını azaltır. Hatta, yağız renge nazaran antrasit fayansların üzerinde türap birikmesi sorunuyla elan azca maç olasılığınız vardır.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler beyninde en çok dikkat çeken ve kullanılan renk şüphesiz ki beyazdır. Antrasit rengi özellikle göz kamaştırıcı zeminler ve kaplamalar ile bile oldukça başarılı bir uyuma sahiptir. Ak pak parafin kumaşların evet da mobilyaların antrasit ile tamamlanması iki farklı bakış açısının eş noktada buluşmasının verdiği huzurlu ve dörtköşe hissi dekorasyona muvaffakiyetlı bir şekilde yansıtır. Antrasit rengi ile uyumlu renkler beyninde sıkça ön plana çıkan beyaz zehir rengi dilerseniz duvarlarınızda da kullanabilirsiniz.

Antrasit rengi nesil dekorasyonunda kullanıldığında uyumlu renk kombinasyonları ile birleştirilerek etkileyici ve şık bir hava yuvarı oluşturabilir. Antrasit renk uyumu mekana derinlik katan ve modern bir çekicilik sağlayan kombinasyonları muhtevaerir.

Kötüdaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile öbür tarafta canlı ve antrasit gri dekorasyon elan kıpkızıl tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Banyo içerisinde parlak bir yapı yahut dizayna icazet verilmeden ancak mat tonlarda antrasit gri renginde oluşturulan bir dekorasyon iç mimarlar aracılığıyla da tercih edilen ve önerilen antrasit gri dekorasyon bir düşüncemdır.

Report this wiki page